Крыху больш за тры гады працуюць на ААТ “Асіповіцкі хлебазавод” Анастасія і Алеся Салангіны

Крыху больш за тры гады працуюць на ААТ “Асіповіцкі хлебазавод” Анастасія і Алеся Салангіны

Ужо за гэты час маладыя асіпаўчанкі зарэкамендавалі сябе добрымі спецыялістамі. Прывабныя дзяўчаты не толькі сваім знешнім воблікам, але і імкненнем развівацца ў прафесіі і адданасці свайму роднаму гораду — для працаўладкавання выбралі менавіта малую радзіму.

Спачатку яны атрымалі спецыяльнасць “цеставод, цестараздзелачнік” у Гомельскім прафесійным ліцэі чыгуначнага транспарту, а зараз завочна  асвойваюць вытворчасць хлебабулачных, макаронных і кандытарскіх вырабаў і харчовых канцэнтратаў у Маладзечанскім дзяржаўным політэхнічным каледжы. Сёстры ўжо маюць вопыт работы ў кандытарскім цэху завода, а цяпер працуюць паралельна цестараздзелачнікамі і пекарамі. Вядомы факт: менавіта спалучэнне тэарэтычных ведаў з практыкай дае найлепшы вынік. Хутка дзяўчаты стануць сапраўднымі ўніверсаламі сваёй справы. А гэта якасць мае асаблівую каштоўнасць.

Чым зацікавіла Алесю і Насцю прафесія? Сваёй запатрабаванасцю, шматграннасцю, магчымасцю самарэалізавацца. А дружны завадскі калектыў, дзе да блізнят адносяцца з асаблівай цеплынёй, стаў прыемным бонусам.

 

Последние новости

Власть

“Вчера согрешил, съел”. Лукашенко признался, что страшно любит картошку

12 сентября 2025
Читать новость
Власть

Лукашенко: в этом году хороший урожай, будем с хлебом и картошкой

12 сентября 2025
Читать новость
Власть

Лукашенко рассказал о планах связать Минск и города-спутники быстрым транспортным сообщением

12 сентября 2025
Читать новость
Благоустройство

В а.г. Вязье Осиповичского района активно проводится ремонт улично-дорожной сети

12 сентября 2025
Читать новость
Культура

Ко Дню народного единства Нацбиблиотека представит выставку с редкими картами

12 сентября 2025
Читать новость
Общество

На гэты раз канчаткова. Дабрацца да Градзянкі: місія выканальная

12 сентября 2025
Читать новость