А вы знаете сколько тонн глазированных сырков в сутки изготавливает филиал “Осиповичский ” ОАО “Бабушкина крынка”?

Зроблена ў Асіповічах
Трымаем марку!
Восем тон у суткі, а дакладней 177 тысяч 777 сыркоў тварожных глазураваных вырабляюць на філіяле “Асіповіцкі” ААТ “Бабушкина крынка”
Дэсерт, вырабляемы з тварожнай масы і пакрыты шакаладнай глазурай, вядомы кожнаму. Зараз гэтыя маленькія смачныя брусочкі можна набыць у любой прадуктовай краме, а шырокі асартымент задаволіць густ самага капрызнага гурмана. І, канечне, заўсёды радуе ласуноў прадукцыя мясцовага малочнага перапрацоўшчыка.
— Пасля доўгіх пошукаў ідэальнага смаку мы ўсё ж такі спыніліся на класічных: ванілін, какава, згушчанае малако, какосавая стружка, мармелад і мак-разынкі-бісквіт, — расказвае намеснік дырэктара па вытворчасці і якасці Святлана Грэчная. — Таксама падабаецца пакупнікам і лінейка сыркоў LUXURY з палепшанымі спажывецкімі ўласцівасцямі.
Як даведаліся на прадпрыемстве, вытворчая магутнасць участка па вырабе сыркоў глазураваных — восем тон у суткі, а за месяц гэта 240 тон. Працуе тут больш за 40 чалавек. Прадукцыя карыстаецца попытам у Беларусі, пастаўляецца ва Украіну і дробнымі партыямі — у іншыя краіны ў мэтах пашырэння рынкаў збыту.
За мінулы год філіялам “Асіповіцкі” ААТ “Бабушкина крынка” выраблена больш за дзве тысячы тон сыркоў, 100 тон мяккіх сыроў, амаль чатыры тысячы тон паўцвёрдых, у тым ліку 320 т фасаваных, 6,5 тысячы тон малака сухога абястлушчанага і сыроваткі малочнай сухой дэмінералізаванай.
Сёлета аб’ём вытворчасці сыроў фасаваных павялічыўся ў два разы, з’явіліся новыя рабочыя месцы, людзі працуюць у дзве змены. А гэта значыць, што ў прадукцыі прадпрыемства стала яшчэ больш прыхільнікаў.